Recepten

Granita van bosvruchten of frambozen

Aantal personen : 0
Bekijk recept

Komkommerdrank met paprika

Aantal personen : 3
Bekijk recept

Limoendrankje

Aantal personen : 0
Bekijk recept

Chocoladegebak zonder suiker

Aantal personen : 4
Bekijk recept

Hertenkalf met herfstgarnituur, gebakken bintjes en jus

Aantal personen : 3
Bekijk recept

Soepje van pastinaak en gedroogde parmaham

Aantal personen : 3
Bekijk recept

Roggebrood met zure room en kaviaar van rode biet

Bereidingstijd : 15 min.
Aantal personen : 4
Bekijk recept

Komkommer met garnaaltjes

Bereidingstijd : 10 min.
Aantal personen : 2
Bekijk recept

Pompoensoepje met zwarte woudham

Bereidingstijd : 40 min.
Aantal personen : 4
Bekijk recept

Soepje van jonge venkel met scampi

Bereidingstijd : 45 min.
Aantal personen : 6
Soepje van jonge venkel met scampi
Bekijk recept

Reacties

"Ik wou jullie nogmaals bedanken voor de fijne workshop van verleden zaterdag, dit wordt vast en zeker onze kerstmenu." - Dona

Kookworkshop

Vlaanderen is een land van Bourgondiërs. Helaas mag niet iedereen alles eten.

Vooral diabetespatiënten moeten extra aandacht hebben voor hetgeen zij eten. Toch is het niet altijd gemakkelijk om de verleidingen van smeuiïge chocolade, knapperige frieten en zoete taartjes te weerstaan.

De Diabeteswerkgroep heeft oog voor deze problematiek en wil u graag helpen. Sinds 2010 organiseert zij ieder jaar een kooksessie.

Tijdens deze workshop staan de deelnemers zelf achter het fornuis om een gezond, lekker en evenwichtig driegangenmenu te koken. Diëtiste Sandra Renders leidt samen met diabeteseducator Danny Van Elewyck deze kooksessie. Het menu wordt door hun beiden samengesteld.

Op zaterdag 17 oktober 2020 vindt de kookworkshop plaats in het Heilig Hart College in Halle.

De kookworkshop is van 9u00 tot 11u30. 

Inschrijven is verplicht: info@arstenkring.be - 02 360 18 10